Професионално почистване на офиси и домове

Професионализъм в най-чиста форма. Лесно. Бързо. Удобно. Достъпно.Професионално почистване в условията на COVID-19


В условията на глобална пандемия, основен приоритет на всички ни е осигуряването на безопасна среда за работа и живот. Екипът на „Клийн Мастърс 2016” се грижи за професионалното почистване и за пълната дезинфекция на вашия дом, автомобил и работно място.

Дългогодишният ни опит в поддържането на чистота и хигиена на всякакъв тип обекти ще ви помогне да осигурите спокойствие и приятни условия за труд и почивка на себе си и на Вашите колеги, клиенти и близки хора.

Екипът ни от професионалисти се грижи за ежедневното почистване и пълна дезинкфекция на помещения, като по този начин доказано се намалява риска от разпространение на всякакъв вид зарази, включитено и на COVID-19.  

Внесете ред и безупречна чистота там, където се грижите и за вашата лична хигиена. Екипът на „Клийн Мастърс 2016” разполага с качествени препарати и необходимата професионална техника, за да ви ще осигури страхотни, бързи резултати и да ви спести много нерви и усилия.Почистваща фирма във Варна Клийн Мастърс 2016 Митев ООД